Volvo velgen

Volvo velgen voor jouw oldtimer

Heb je een mooie Volvo oldtimer voor de deur die niet meer in de allerbeste conditie is? Bijvoorbeeld omdat er nieuwe banden onder moeten of omdat de velgen veel deuken, krassen en beschadigingen hebben? Dan begint een zoektocht naar velgen die passen bij het klassieke uiterlijk van je oldtimer. Gewone velgen zijn er genoeg, maar die wil je natuurlijk niet onder je oldtimer zetten.

 

Bij Classic Tire in Aalsmeer verkopen we daarom niet alleen banden voor klassieke auto’s, maar ook velgen. Zo ook voor Volvo oldtimers. Zo behoudt je klassieker ook na nieuwe banden en velgen z’n originele look & feel.

Velgen voor jouw Volvo oldtimer

Bij Classic Tire kun je originele Volvo velgen kopen voor de klassieker die jij voor de deur hebt staan. Zo hebben we velgen voor de Volvo 140 serie. Deze serie begon in augustus 1966 met de lancering van een nieuwe vierdeurs sedan, de Volvo 144. Daarna verscheen aan het begin van 1967 de tweedeurs Volvo 142 op de markt. Gevolgd door de vijfdeurs Volvo 145 aan het eind van 1967, die de 140 serie compleet maakte. Bezit jij een van deze iconische Volvo’s? Dan vind je daar bij de Classic Tire de passende velgen voor.

 

Voor de introductie van de Volvo 140 serie, waren de Volvo PV544 en Volvo Amazon al op de markt. En waar de Amazon toen voor veel rijders te luxe en daarom ook te duur was, weten we bij Classic Tire dat deze auto nu erg populair is onder liefhebbers van klassieke auto’s. Daarom hebben we ook voor die Volvo velgen in ons assortiment. Dat geldt ook voor de Volvo PV544, die je vast kent onder de naam ‘Kattenrug’. Deze volksauto was vroeger al enorm gewild en is dat nog steeds. De Volvo velgen ervoor koop je natuurlijk ook bij Classic Tire.

Stalen Volvo velgen onder je klassieker

Bij Classic Tire verkopen we stalen velgen voor je Volvo oldtimer. Deze zijn beschikbaar in gepoedercoat zilver en zwart. Zo kan je zelf kiezen wat je voor jouw klassieker het mooiste vindt. De velgen zijn geproduceerd in Europa en zijn bijna niet te onderscheiden van de velgen die bij de productie onder je Volvo gingen.

 

Heb je nog goede stalen velgen voor je Volvo, maar zijn ze compleet verroest? Dan kunnen we de stalen velgen voor je stralen en vervolgens poedercoaten in alle mogelijke RAL-kleuren. En natuurlijk compleet voorzien van nieuwe banden. Daarmee bieden we een totaalpakket om je oude velgen weer nieuw leven in te blazen.

Volvo velgen door Classic Tire laten monteren

Het monteren van nieuwe velgen onder je Volvo is een vak apart. Daarom kun je dit het beste aan een expert overlaten. De velgen, maar ook de banden en de rest van je oldtimer, zijn waardevol, dus je moet er zuinig mee omgaan. Het zou zonde zijn als een onderdeel tijdens de montage beschadigt. Daarnaast is het belangrijk om de velgen op de juiste manier en veilig te monteren. 

 

Bij Classic Tire bieden we een totaalpakket voor banden en velgen voor je oldtimer. We weten er niet alleen inhoudelijk veel meer vanaf dan de gemiddelde webshop, we monteren de velgen ook in onze eigen garage. Dat monteren doen we al meer dan 35 jaar. Daardoor kan je erop vertrouwen dat alles wat wij doen echt vakmanschap is.

Kies voor originele Volvo velgen

Voor je Volvo oldtimer kun je natuurlijk tweedehands velgen kopen of velgen die niet speciaal voor je Volvo zijn gemaakt. Maar je hebt er veel meer plezier van als je voor originele Volvo velgen kiest. Deze passen veel beter bij je auto en gaan een stuk langer mee. 

 

Daarnaast voldoen ze aan alle relevante veiligheidsnormen en certificeringen. En zijn ze 100% Road Legal in Europa én de VS. Op de velgen bieden we bovendien 2 jaar garantie bij Classic Tire. De velgen zijn allemaal geproduceerd in Europa, waardoor we kunnen garanderen dat ze van hoge kwaliteit zijn.

Koop je Volvo velgen bij Classic Tire

Bij Classic Tire vind je een uitgebreid aanbod velgen en banden voor alle klassiekers. Ook voor jouw Volvo oldtimer hebben we velgen van superieure kwaliteit die passen bij de klassieke uitstraling van je auto. We hebben een echte passie voor klassieke auto’s en kiezen de producten die we verkopen met veel zorg uit. Hierdoor maken we jouw auto altijd nét een beetje mooier dan wanneer een ander dat zou doen.

 

Door onze jarenlange ervaring, krijg je bij ons ook gedegen advies waar je mee verder kunt. Neem dus gerust contact met ons op als je vragen hebt over de Volvo velgen die je voor jouw oldtimer wilt kopen. Onze levertijden zijn kort. Dat komt omdat we onze velgen opslaan in verschillende depots door heel Europa. En doordat je bij ons ook banden en accessoires kunt kopen, kan je alles wat je nodig hebt voor je oldtimer op dezelfde plek bestellen.

Producten filteren
Categorieën
Prijs
Diameter
Breedte
Hoogte
ET waarde
Maat
Merk
Whitewall
Kleur
Winkelwagen
Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.