Velg restauratie

Onze specialiteiten

Bij Classic Tire verkopen we nieuwe velgen voor jouw oldtimer. Soms heb je deze echter niet nodig. Heb je nog goede stalen velgen voor je Volvo, maar zijn ze compleet verroest? Dan kunnen we de stalen velgen voor je stralen en vervolgens poedercoaten in alle mogelijke RAL-kleuren. En natuurlijk compleet voorzien van nieuwe banden. Daarmee bieden we een totaalpakket om je oude velgen weer nieuw leven in te blazen. Het monteren van nieuwe velgen onder je oldtimer is een vak apart. Daarom kun je dit het beste aan een expert overlaten. De velgen, maar ook de banden en de rest van je oldtimer, zijn waardevol, dus je moet er zuinig mee omgaan. Het zou zonde zijn als een onderdeel tijdens de montage beschadigt. Daarnaast is het belangrijk om de velgen op de juiste manier en veilig te monteren.

 

Bij Classic Tire bieden we een totaalpakket voor banden en velgen voor je oldtimer. We weten er niet alleen inhoudelijk veel meer vanaf dan de gemiddelde webshop, we monteren de velgen ook in onze eigen garage. Dat monteren doen we al meer dan 35 jaar. Daardoor kan je erop vertrouwen dat alles wat wij doen echt vakmanschap is.

Onze specialiteiten

Banden in elke maat

Radiaal, diagonaal, hielband we hebben het allemaal. Weet je niet welke originele bandenmaat bij jouw oldtimer hoort? Wij kunnen je helpen

Motorfietsbanden

Ga veilig de weg op met de nieuwe motorfietsbanden. Zowel voor motorfiets als zijspan, wij zorgen dat jij veel veilig kilometers kan maken

Montage

We kunnen jouw nieuwe oldtimerbanden vakkundig monteren, los op de velg of zelfs direct onder jouw oldtimer. Vraag naar de mogelijkheden.

Whitewalls

Prachtige witte zijvlakken misstaan niet onder jou oldtimer, of zelfs jouw moderne auto! We adviseren je graag ook over het onderhoud en wit houden van jouw whitewalls

Velgenrestauratie

Oude verroestte velgen? Geen probleem voor ons! Wij stralen en poedercoaten je oude velgen in elke kleur zodat ze weer een leven lang meekunnen!

Balanceren

Om trillingen in het stuur te voorkomen en een gelijke slijtage te garanderen kunnen wij uw oldtimerbanden perfect uitbalanceren. Een must!

Galerij

Winkelwagen
Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.