Renault velgen

Renault velgen voor jouw oldtimer

Staat er een klassieke Renault 4 bij jou voor de deur? Dan zijn we stiekem wel een beetje jaloers op je. Door zijn eigenwijze uiterlijk is het een oldtimer die door een nieuwe generatie liefhebbers opnieuw is ontdekt. Zo’n mooie klassieker wil je natuurlijk wel in goede conditie houden. Dus als de velgen veel deuken, krassen of beschadigingen hebben, is het tijd voor nieuwe. Waar vind je Renault 4 velgen? Juist, bij Classic Tire in Aalsmeer. Wij verkopen niet alleen banden voor oldtimers, maar ook velgen. En we leveren in heel Nederland en daarbuiten.

 

Wil je jouw Renault 4 weer in oude glorie herstellen? Dan kies je voor de originele velgen die bij deze klassieker horen.

Velgen voor jouw Renault oldtimer

Bij Classic Tire kun je voor jouw Renault 4 originele Renault velgen kopen. De velgen die er ook al onder zaten toen de auto tussen 1961 en 1964 van de band rolde. De Renault 4 was destijds de eerste voorwielaangedreven personenauto van Renault. Een praktische en voordelige auto die behoorlijk populair was. Dat is de Renault 4 nog steeds, maar nu vooral vanwege z’n veelzijdige en eigenwijze uiterlijk. Daar zijn passende velgen een belangrijk onderdeel van. Door niet voor de originele velgen te kiezen, verliest de auto zijn iconische look. Het plaatje is dan niet meer compleet, en dat zou toch zonde zijn?

Het kan zijn dat er momenteel lichtmetalen velgen onder je Renault 4 zitten. Die behoorden niet tot de standaarduitrusting, maar kwamen later beschikbaar als accessoire. Misschien heb je ze er zelf onder laten zetten, of heeft een vorige eigenaar dat laten doen. Helemaal origineel is het niet, maar het kan natuurlijk zijn dat je dat mooi vindt. Let er alleen wel op dat je deze velgen nooit met de standaard Renault 4 wielbouten mag laten vastzetten.

Stalen Renault velgen onder je klassieker

Bij Classic Tire verkopen we stalen velgen voor je Renault oldtimer. Deze worden geproduceerd in Europa en speciaal ontworpen om het klassieke uiterlijk van jouw Renault 4 te behouden. De velgen zijn beschikbaar in gepoedercoat zilver en zijn bijna niet te onderscheiden van de velg die bij de productie onder je Renault ging.

 

Heb je nog goede stalen velgen voor je Renault 4, maar zijn ze compleet verroest? Dan kunnen we de stalen velgen voor je stralen en vervolgens poedercoaten in alle mogelijke RAL-kleuren. En natuurlijk compleet voorzien van nieuwe banden. Daarmee bieden we een totaalpakket om je oude velgen weer nieuw leven in te blazen.

Renault velgen door Classic Tire laten monteren

Het monteren van nieuwe velgen onder je Renault kan je het beste aan een expert overlaten. Het is echt een vak apart. Daarnaast werk je aan een auto met veel waardevolle en kwetsbare materialen. De werkzaamheden moeten daarom ook met de nodige voorzichtigheid gebeuren. Want je wil tijdens de montage natuurlijk niets aan de auto beschadigen.

 

Bij Classic Tire bieden we een totaalpakket voor banden en velgen voor je oldtimer. We weten er niet alleen inhoudelijk veel meer vanaf dan de gemiddelde webshop, we monteren de velgen ook in onze eigen garage. Dat doen we op de juiste en veilige manier, zodat je na de montage weer met een vertrouwd gevoel de weg op kan. De 35 jaar ervaring die we hebben met het monteren, versterkt dat gevoel van vertrouwen des te meer

Kies voor originele Renault velgen

Een Renault 4 met tweedehands velgen of velgen die niet speciaal voor de oldtimer zijn gemaakt? Dat kan, maar of het ook de juiste keuze is? De velgen zijn belangrijker voor het klassieke uiterlijk van je Renault dan je misschien denkt. Daarnaast gaan nieuwe originele Renault velgen langer mee dan tweedehands exemplaren. Voor nieuwe moet je nu misschien iets meer uitgeven, maar je hebt er op de lange termijn ook meer plezier van.

 

Renault 4 velgen voldoen daarnaast aan alle relevante veiligheidsnormen en certificeringen. Ze zijn geproduceerd in Europa, maar 100% Road Legal in Europa én de VS. Omdat we bij Classic Tire geloven in de hoge kwaliteit van de velgen, geven we je bovendien 2 jaar garantie. Dankzij Classic Tire heb jij straks velgen onder je Renault zitten die voor 98% gelijk zijn aan de originele uit de jaren 60.

Koop je Renault velgen bij Classic Tire

Bij Classic Tire vind je een uitgebreid aanbod velgen en banden voor alle klassiekers. Ook voor jouw Renault 4 hebben we velgen van superieure kwaliteit die passen bij de klassieke uitstraling van deze eigenwijze oldtimer. Bestel je jouw Renault 4 velgen in onze webshop? Dan kunnen we snel leveren omdat we onze velgen opslaan in verschillende depots door heel Europa.

 

Bij Classic Tire hebben we jarenlange ervaring en een echte passie voor klassieke auto’s. Daarom kiezen we de producten die we verkopen met veel zorg uit. Heb je vragen over de velgen voor jouw Renault 4? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag gedegen advies waarmee je verder kunt. Bijvoorbeeld over banden of andere accessoires die je ook nodig hebt. Bij ons bestel je het allemaal.

Producten filteren
Categorieën
Prijs
Diameter
Breedte
Hoogte
ET waarde
Maat
Merk
Whitewall
Kleur
Winkelwagen
Heb je een vraag?

Kies hieronder hoe je het liefst contact met ons opneemt.